Visa vad du kan!
10 sätt att sprida din kreativitet och bli upptäckt

Austin Kleon

Fakta
Översättning: Claes Göran Green

ISBN: 978-91-87043-42-0
Format: 125 x 152, Danskt band

Antal sidor: 216

Utkom:  2014


SLUTSÅLD

visa vad du kan!


I New York Times bestsellern Stjäl som en konstnär gav Austin Kleon läsaren nyckeln till kreativiteten. Nu kommer nästa steg i processen – hur man blir känd. Visa vad du kan! tar död på den destruktiva myten om det ensamma geniet. Kleon visar hur konstnärer, författare, ”doers” och kreativa entreprenörer kan ansluta sig till det nya ekologiska synsättet. Det handlar om att bli upptäckt genom att vara sökbar, om att använda nätet
istället för att slösa tid på nätverkande. Nyckeln heter process, inte produkt. Dela med digav något varje dag utan att börja e-post-bomba på nätet.

Tänk som en amatör – då är möjligheten gränslös. Bli till en kopplare, en lärare och en ledknut. Sluta hamstra. Tio viktiga principer förklarar i Visa vad du kan! varför du måste vara öppen, generös och modig – en konstnär som andra konstnärer vill stjäla ifrån.

 

Om författaren

Austin Kleon är författaren som också tecknar. Han är författaren till bestsellern Stjäl som en konstnär och han skapade poesisamlingen Newspaper Blackout. Han föreläser frekvent om kreativitet i den digitala världen för SXSW, TEDx, The Economist med flera. Hans arbeten har publicerats i The New York Times, The Wall Street Journal och på NPR och PBS. Han bor i Austin, Texas och träffas på nätet via austinkleon.com.

Om BOKen

”Austin Kleon är en av de nya smartaste rösterna i det kreativa landskapet. Boken
Visa vad du kan! – visar varför. Med enkla men ändå djupsinniga insikter och med en
samling häpnadsväckande bilder förkastar han gamla stereotyper om det kreativa livet
och istället förklarar hur det egentligen förhåller sig.”
Daniel H. Pink, författare till böckerna Det är mänskligt att sälja och Drivkraft