Stjäl som en konstnär

– 10 saker ingen berättat för

dig om kreativitet
Austin Kleon

Fakta

ISBN: 978-91-87043-05-5
Format: 152 x 152, Danskt band, illustrerad

Antal sidor: 160

Översättning: Maria Nääs

Utkom: 2012

SLUTSÅLD

Stjäl som en konstnär

Stjäl som en konstnär är en inspirerande handbok i kreativitet som utifrån tio enkla principer hjälper dig att upptäcka dina konstnärliga sidor och utveckla ett mer kreativt liv. Du behöver inte vara ett geni, du behöver bara vara dig själv. Det är budskapet som författaren Austin Kleon lyfter fram med sin experimentella och nyskapande stil. Kreativitet finns överallt och kreativitet är till för alla.

 

Boken vänder sig till alla som har en längtan efter att skapa något fantastiskt, men som inte vet hur man börjar. Rådet är att ta tillvara influenser, lära av andra och härma det du behöver för att hitta din egen väg. Glöm den gamla klichén om att skriva det du kan – skriv i stället den bok du vill läsa, gör filmen du vill se, spela musiken du vill höra. Och sist men inte minst, var smart, håll dig ifrån skulder och riskera att vara tråkig i vardagen så att du har utrymme att våga sväva ut i din fantasi och ditt arbete.

 

Stjäl som en konstnär gick direkt in på New York Times bestsellerlista när den släpptes våren 2012.

 

 

 

 

»En kort, lättläst och väldigt
personlig bok, full av praktiska tips
som sätter fart på kreativiteten.«
– Business Insider

 

 

»Fantastisk.«
– Chris Anderson

Om författaren

 

Austin Kleon är författare, tecknare, designer och konstnär. Han bor i Texas och har tidigare gett ut boken Newspaper Blackout Poems.

www.austinkleon.com