Klittra mera
Ylva Franzén

Fakta

ISBN: 978-91-87043-66-6
Format: 155x160, Danskt band

Antal sidor: 104

Utkom: 2015


Finns även som e-bok

Köp boken via:
Adlibris
Bokus

KLittra Mera

Forskningen om klitoris har nu äntligen kommit så långt att det för första gången går att korrekt beskriva detta fantastiska organ. Så här en bok enbart om klitoris och lite om kvinnilga orgasmer.

Det är förvånande och sorgligt att sex fortfarande innebär sex på det sätt som män vill ha sex. Ett samlagsideal som också kräver en vaginal orgasm av kvinnan, något som den senaste tidens forskning
har lagt fram bevis för inte ens existerar.

Det är dags för kvinnor att kämpa för rätten att njuta orgasmiskt på sina egna villkor och befria sig från det manliga och kulturella förtryck som under århundranden har begränsat kvinnors orgasmer och liv.

Boken är fylld med tips för ökad sexuell njutning och klitorisstimulans, både för enskilda och par. Boken avslutas med Ylvas rekommendationer kring sexhjälpmedel.

OBS Boken går att beställa med två olika omslag men med samma innehåll och samma pris!

om författaren

Ylva Franzén har en fil. mag., och arbetade tidigare som lärare i svenska, engelska och samlevnadsämnen vid en kvinnofolkhögskola och i gymnasieskolan. Ylvas främsta inspirationskällor är taoistisk och tantrisk kärleksfilosofi, ny amerikansk sexterapi, modern hjärnforskning, metoder inom idrottspsykologi samt näringslära.

Som erotikpedagog har Ylva varit verksam i mer än tjugo år med bas i butiken Afrodites Apotek på Katarina Bangata i Stockholm och Venusgården i Skåne, en kärleksoas mitt ute på den sydskånska slätten, fjärran från vardagens stress och slit.

Hennes första bok Orgasmera mera har sålt i mer än 20 000 exemplar.
 

Recensioner

"Språket är rappt och lättläst, skisser och färgfoton illustrerar texterna. Noter och referenslista finns. En angelägen bok för både kvinnor och män intresserade av bättre kunskaper om klitorisstimulering och ökad sexuelkl njutning."

Per-Gunnar Modin, BTJ häftet nr 4, 2016

Läs Charlotte Rudenstams blogg om boken. Hon skriver:

"Blir du nyfiken? Vill du veta mera? Vill du se bilder av hur klitoris egentligen ser ut? Vill du veta hur du kan stimulera klitoris för bästa njutning? Ja, då föreslår jag att du köper Ylva Franzéns bok. Den ger dig också möjlighet att själv reflektera över synen på kvinnans sexualitet och njutning i ett historiskt perspektiv och fundera på vad som är möjligt när kvinnor njuter sin fulla potential.

Så Klittra mera är i all sin enkelhet (en liten, vacker och lättläst volym, fylld med fakta och orgasmtips) både en stridsskrift och en inbjudan till nyfiket lärande om kvinnors möjligheter till njutning, om människans långa kunskap om klitoris och om sätt att stimulera klitoris som ger största möjliga njutning."

Charlotte Rudenstam, lustochliv.blogspot.se

Läs hela blogginlägget här

Lyssna på P4 extra, när Ylva presenterar sin nya bok, här:

"Boktiteln Klittra mera är en uppmuntran till kvinnor att bejaka sin lust utan hämningar, skam eller skuldkänslor. Boken som ges ut av Arx förlag i Malmö, redogör för den kvinnliga sexualitetens historia. Hon skriver även ingående om anatomin."

Lars Klint Kvällsposten 2015-11-09

Läs hela artikeln här