Leif Ericksson intervjuas av TV4

Leif var bland talarna tillsammans med representanter för GAPF, TRIS, Uppsala kommun m fl. I sitt tal tog han bland annat upp det senaste offret för hedersvåld i Sverige, Maria Barin.

– Varför dödar en 16-årig pojke sin syster? Maria Barins död var så onödig, sa Leif Eriksson. Vi visste ju om hotet. Maria Barin hade själv berättat om det och sökt skydd för det. Idag säger människor omkring henne att myndigheterna inte tog hennes rädsla på allvar, inte förstod att hotet faktiskt gällde hennes liv. Det är dags att sluta vara rädd nu!

– Det är inte rasism att kritisera de här avskyvärda delarna av värderingar som finns hos några av våra invandrade svenskar. Vi måste våga säga att det onda finns och att vi inte vill ha det. Det får inte förekomma, vi accepterar det inte!

 

Inslaget hittar du här.

Etiketter: "du ska dö"

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter